Det jag roar mig med

Idag har jag hittills bara hållt på med visumpapprena. Det är en hel del faktiskt och en aning drygt lär jag erkänna... ska se till att bli klar med det innan Thailand för efter finns det inte så mycket tid över till sånt. Idag så är det 90 dagar kvar till USA och 16 dagar kvar till Thailand. Vad livet är bra ibland! Nu tänkte jag i alla fall göra en repris av gårdagen och bege mig ut på en powerwalk. Ska köra stenhårt nu innan vi åker för visst så finns det väl ingen normal människa som är strandredo i november heller??


Världens lyckligaste



Sa jag att jag tänkte skippa slapp på stranden nu under min ledighet? I så fall tar jag tillbaka det och säger FY FAN vad härligt att åka till Thailand den första december!!!!!! :D En aning spontant men vad gör väl det?

Ledighet

Känslan är obeskrivlig. Äntligen så ska jag få lite ledighet. Det där sommarlovet jag aldrig fick, det ska jag njuta av nu! Byter dock slapp på stranden till mys, tända ljus och filmtittande.

Jobbet tog alltså slut i fredags, precis som lovat. Strax innan jul kommer det sätta igång igen, denna gång hårdkörning med 8 timmar om dagen och antagligen en massa helgjobb också. Så kommer jag hålla på i 1.5 månad fram tills jag åker till USA. Sjukt!

Fram tills dess ska jag i alla fall bara njuta. Förutom lite ströpass på McD dårå. Senast jag bara fick ligga en lördagsmorgon och mysa med min bästa var ju inte igår direkt och satan vad man uppskattar sånt nu. Jag har förresten också utsatt mig själv för den största utmaningen någonsin... men mer än så säger jag inte än ;)


So Anna, would you like to match with us?



Har inte mycket tid till att skriva men ska SJÄLVKLART se till att berätta att jag har matchat med en familj! :D Magkänslan bestämde sig för familj #1, den från Ohio och det känns jättebra! Fick förresten precis innan jag bestämde mig en matchning med en familj som bodde mitt på Manhattan i NYC... och visst fick tanken på att få bo på Manhattan i ett år mig att tveka för en sekund men nej, jag är så himla nöjd med mitt val ändå! Jag kommer alltså om allt går som det ska bege mig till The United States of America i slutet av Januari eller nån vecka in i Februari. Det känns galet bra och det ska bli galet roligt!!

RSS 2.0