6 down, 6 more to go

 
Idag så är det exakt ett halvår sen jag lämnade Sverige och kom hit till USA. Tänkasej att jag trodde aldrig att jag skulle klara mig så länge. Tiden har flygit iväg samtidigt som det känns som det gått en evighet. Men jag ångrar inte för en sekund att jag åkte. Det här är en once-in-a-lifetime-grej och den som har detta som dröm och möjlighet borde verkligen ta chansen.
 
Jag fick blommor av min fina värdfamilj dagen till ära. Bättre värdfamilj än jag har kan man inte önska sig! Lilla minuset är dock att Madde som även hon firar ett halvår är hemma och hälsar på i Sverige när vi traditionsenligt egentligen borde sitta och fira på Cheesecake Factory...

Awesome

 
Har haft en helt grym helg med Mackenzie och min värdfamilj i deras lake house. Blev verkligen placerad mitt i rikemansområdet. Vilka jäkla hus alltså! Jag hade i alla fall sjukt roligt, tog mig upp på en wake board, surfade och bara hade det bra. Nu är det skönt att vara tillbaka igen ändå. Det fanns i princip ingen service alls där ute och jag kan inte ens minnas sist jag var utan internet i 4 dagar... här snackar vi abstinensbesvär, haha.

Mycket nu

Nu är det mycket roligheter som händer som jag önskar jag hade tid att berätta om. Jag har fler Chicago-bilder på lager och en grym helg att berätta om. Nu måste jag dock verkligen sova för imorgon så måste jag ta mig upp tidigt. Det är Mackenzies födelsedag så jag ska spendera lite tid med henne. På onsdag eller torsdag så ska även hon följa med mig och min värdfamilj till deras lake house. Åka lite wake bord, simma i sjön och sola en massa. Det kommer bli en grym helg! Skickar en massa kramar hem, godnatt!


Crazy thursday

 
Nu ligger jag i mina kära underbart sköna säng helt slut efter dagens jobb och kvällens gympass. Lättnaden över att det endast väntar en kortdag imorgon innan nio dagars ledighet är enorm. Att ha fyra ungar i huset hela dagarna leder till en hel del tjafs och mitt tålamod räcker inte riktigt till alla gånger. Det är rätt svårt att åka och hitta på någonting med dem också när åldrarna och personligheterna är så pass olika. Visst så kan jag lämna killarna ensam hemma ibland men samtidigt så känns det fel när jag ska ta hand om dem också..
 
Den här dagen blev det extra mycket tjafs och för det så kanske jag får skylla mig själv. Barnen har "chores" som de ska göra varje dag nu på sommaren, t.ex. plocka ur diskmaskinen, städa sitt rum, gå med hunden etc. Idag så bytte jag dock allt det mot att de fick städa lek-/tv-spelsrummet i källaren som såg rent förj*vligt ut. Och jääääklar vilka protester det blev. Och bråk. Och skrik. Menmen, det blev hyfsat städat i alla fall så nu slipper jag se all skit när jag går till mitt rum. Det här med teamwork behöver dock allt mina värdbarn jobba lite på så tips på sånt är väldigt välkommet...

Onsdag

Jag får nog ta och be om ursäkt för dåligt bloggande. Just nu när jag inte jobbar eller sover så försöker jag prioritera att träna när jag får tid, gymmedlemskapet måste ju utnyttjas! Jag ska ändå inte klaga över att jag jobbar mycket nu. Visst så blir dagarna långa men jag kommer i princip att vara ledig varannan vecka nu i juli och ledighet tackar man ju verkligen inte nej till! Jag önskar dock att jag haft någon att resa med dessa veckor.. vill ju så gärna ut och upptäcka mer här i USA! Annars så skulle jag heller inte vara omöjlig på att åka hem och hälsa på om nån söt en ville skramla ihop till en flygbiljett... *blinkblink*. Men nu måste jag ta och sova, godnatt!


Måndag

 
Idag blev en riktigt lång jobbdag. Alltid då jag jobbat hemma så har jag haft jobb där man står och räknar timmar och minuter tills man slutar. Här har det inte alls varit så, jag har ju för det mesta roligt när jag jobbar så timmarna flyger iväg ändå. Men idag har jag varit extra trött efter helgen, lite extra nere över att behöva jobba igen och ett av barnen har varit extra jävlig så nog så började jag räkna timmar där igen. Vi avslutade dock dagen med att rita med krita på uppfarten vilket roade oss alla. Tänk att det som är mitt jobb faktiskt är andra personers fritid.. blä, jag kommer ju aldrig någonsin vilja ha barn efter det här året, haha.     

Chicago

 

Hemma!

Efter en grym helg i Chicago så är jag tillbaka i Cincinnati igen! Vi har hunnit med en massa och snacka om att den staden har vunnit mitt hjärta. Bilder och mer om helgen får komma i veckan när jag får tid över för nu måste jag sova då jag börjar jobba tidigt imorgon. Godnatt!

4th of July

Dagen till ära spenderade jag endast med amerikaner. Gjorde ju svenska chokladbollar till midsommar så självklart fick det bli chokladbollar i amerikanska färger denna gång. De försvann fortare än kvickt så jag hann inte ens ta kort på dem.
 
Annars så åt jag middag med min värdfamilj och gäster för att sen se på fyverkerier med Mackenzie och ett par av hennes kompisar. Efteråt åkte vi hem till henne och gjort S'mores. Något som jag fått höra är ett amerikansk måste. Och jag får väl erkänna, dom var jäkligt goda!
 
Jag är ledig ons-sön denna vecka så just nu försöker jag ta vara på ledigheten trots att dagarna bara springer iväg. Gymmet och promenadspåret har besökt flitigt och nu ikväll ska jag förbereda det sista inför helgen för imorgon bitti så drar jag och Madde iväg till Chigaco. Det kommer bli grymt!

Stormar och helgsnöjen

 
Krisväder och sorgligt nog dödsfall här i krokarna och vad skönt det känns att veta att så många därhemma bryr sig om mig här borta. Fast justja, inte en endaste har hört av sig för att se om jag klarat mig..............
 
Nejdå, här vart det inte så farligt ändå. Lite grenar på gatorna och på vissa håll strömlöst. Värmeböljan har vi dock fått känt på ska ni veta. I torsdags så nådde termometern över 100 grader Farenheit vilket är över 40 grader celsius. Behöver jag säga mer? Som svensk så går man ju under av att bara vara utomhus..
 
 
Gårdagen blev förövrigt en väldigt minnesvärd dag. Jag såg en livs levande vild turkey (som jag efter lite googlande kom fram till hette kalkon på svenska), spelade beerpong för första gången och vid hemgången på morgonen så hittade vi en kille sovandes på en bil.... något som vi då hade fruktansvärt roligt åt. Ryktet säger att han kan ha vaknat mer dekorerad än tidigare men nå mer än så vet vi inte om det.
 
Vi vaknade idag lite tröttare och lite segare än vanligt men tog oss i kragen och trotsade 36-gradig värme för att spendera dagen på Kings Island. Det blev en riktigt rolig dag och nu ligger jag i sängen redo för att sova. Imorgon blir det tidig uppstigning för att bege oss på roadtrip till Louisville. Godnatt!

RSS 2.0